Waarom Intospecs?

Over ons

Met vele tientallen jaren gezamenlijke ervaring maar nog steeds dezelfde passie, mogen we onszelf echte elektronica specialisten noemen.
Wij stellen ons als doel om premium producten voor prima prijzen te leveren aan zowel detailhandel als aan consumenten.
Voortdurend breiden wij ons assortiment uit met producten met de beste specificaties voor goede prijzen. Zo weten onze klanten bij elke aankoop dat ze waar voor hun geld krijgen.
Door ons concept van aanbod van alleen premium producten en directe verzending vanuit onze magazijnen, kunnen we hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs garanderen.   

Waarom Intospecs?

Kopen zonder zorgen en met aankoopbescherming
Vanuit je luie stoel uren rondstruinen of een impulsaankoop doen. Maakt ons niets uit want op je aankoop krijg je standaard 2 weken bedenktijd en je bent er zeker van dat alles op het juiste adres wordt bezorgd.


Snel en veilig
Niet alleen je betaling maar ook je bestelling wordt met de grootste zorg behandeld. Als je voor 20:00 uur bestelt, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling de volgende werkdag aan huis wordt geleverd.

Goedkoopste in de Benelux
Elke dag houden we de prijzen scherp in de gaten. En omdat wij scherp en groot inkopen, aan huis leveren en daarbij de kosten laag houden, profiteren onze klanten daarvan. 

En met de verzendkosten houden we ook rekening. Zo krijg je je bestelling vanaf 50 euro gratis verzonden.

Alleen topmerken
We zijn continue bezig om alleen producten te selecteren die de beste specificaties bieden en dus lang meegaan.

Alleen merken die zichzelf bewezen hebben nemen we op in het assortiment. Zo ben jij verzekerd van een top aankoop die lang meegaat en wij van een tevreden klant.

Up-to-date assortiment
Een aankoop uitstellen is niet nodig. Wij houden continue contact met de fabrikanten en zullen wanneer het kan onze klanten op de hoogte houden. Ons assortiment wordt dagelijks bijgewerkt en vernieuwd met de nieuwste producten. Zo ben jij altijd verzekerd van het laatste model.


Op voorraad
Heb je eindelijk je keuze gemaakt, dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag. Om die reden houden wij een ruime voorraad aan en kunnen we direct leveren. Mocht het eens gebeuren dat producten (tijdelijk) niet leverbaar zijn, dan geven we dat in realtime aan op de site of we nemen direct contact met je op.

Je gegevens zijn beschermd
Alle informatie die je met ons wilt delen, blijven binnenshuis en worden op beveiligde servers opgeslagen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je bestookt wordt met spam of je gegevens voor andere doeleinden worden gebruikt.

Een tevreden klant is ons visitekaartje en daar gedragen we ons naar.

Account of inloggen niet nodig
We snappen dat je soms alleen even snel iets wilt bestellen, zonder al te veel poespas of onnodige gegevens achter te laten. Wij bieden die mogelijkheid. We vragen eenmalig de benodigde gegevens om je bestelling af te handelen en vallen je daarna niet meer lastig. Wel zo fijn!

Klantenservice
Heb je vragen, voor of na de aankoop, of loop je onverwachts tegen een probleem aan? Wij reageren meteen of binnen enkele ogenblikken op vragen via telefoon of e-mail. Geen vraag is ons te gek. Neem dus gerust contact op!